En dynamisk platform

Candenos platform er målgruppetilpasset, så jeres borgere får en platform, der er skræddersyet til dem.

Gå til hjemmeside

Oplev en målgruppetilpasset platform

Candeno er for alle jobsøgende

Med Candeno får borgerne en platform, der ændrer sig alt efter, hvilken målgruppe man er del af. Er man eksem-pelvis åbenlyst uddannelsesparat, uddannelsesparat eller aktivitetsparat, vil man blive tilknyttet vores Candeno Ung-univers.

Lær mere om de målgruppetilpassede features

Dialogværktøj, uddannelsesplaner og målgruppet inspirationsunivers

På Candeno Ung vil man opleve en helt anden platform end den traditionelle Candeno-platform. Her får man blandt andet et dialogværktøj, der kan bruges til at snakke om borgerens uddannelsesplaner. Derudover fås der målrettede eksempler til stillinger, som ofte søges af unge samt et inspirationsunivers, der tilbyder artikler og videoer omkring spændet mellem job og uddannelse.

Kurser til de respektive målgrupper

Lavet i samarbejde med eksperter

Med Candeno Læring får jeres borgere målgruppetilpassede kurser. Kurserne er tilgængelige fra borgernes egne stuer – og emnerne, som berøres på kurserne, spænder bredt.

Et væld af brugbare værktøjer

Værktøjer, der hjælper borgeren fra ledig til drømmejobbet

Med Candeno Job får man som borger adgang til et væld af værktøjer, der motiverer og forhåbentlig hjælper vedkommende fra ledig til drømmejobbet. Herunder har vi blandt andet vores CV- og ansøgningsbygger, et inspirationsunivers med et utal af spændende artikler og videoer, et struktureringsværktøj samt adgang til en kursusplatform, der dækker over mere end 20 kurser af varierende længde.

Foruden disse værktøjer får borgeren 365 dage om året muligheden for at få sparring på det materiale, vedkommende har lavet gennem Candeno, mens vi alle hverdage fra 9.00-17.00 kan fanges på vores livechat, hvor vi lover en maksimal svartid inden for 5 minutter.