Med JobMatch kan du rekruttere et stort antal medarbejdere, sikre en høj performance blandt de nyansatte og samtidig gerne vil give kandidaterne en god oplevelse.

Jobmatch

Når der oprettes en jobordre kan man bruge borgerens Praice profil til at matche jobbet. Ønsker virksomheden fx en struktureret medarbejder, som kan hjælpe med at planlægge forskellige opgaver, events eller lign., kan dette bruges som søgekriterie.

Samtidig kan der afholdes en dialog med borgeren på baggrund af deres profil, så man kan afklare de styrker de besidder, hvad der stresser og motiverer dem. En meget enkel rapport afdækker og forklarer dette. Rapporten kan både bruges til borger og virksomhedskonsulent.

Integrationer

Praice er integreret til WFP, så borgeren automatisk kan få adgang til værktøjet når der bookes en samtale. Jobsamtale og Jobmatch rapport vil kunne hentes af den pågældende sagsbehandler eller virksomhedskonsulent når profilen er udfyldt.

Praice er også integreret til Candeno, så en borger kan udfylde både sit traditionelle CV og Soft Skill CV i samme system, hvis det er tilkøbt.