VitaComm er den sikre og brugervenlige løsning til videosamtaler, virtuel undervisning og beskedformidling mellem fagpersoner og deres borgere, samt ressourcepersoner.

Sikker og lovlig

VitaComm er sikker og krypteret kommunikation mellem fagpersoner, borgere og tredjepart. Kommunikationen foregår via videosamtaler mellem to eller flere personer eller chats, beskeder og fildeling. Persondata lagres og behandles forsvarligt og der føres løbende tilsyn med behandlingen af dataen af statsautoriserede revisorer til fordel for kommunerne.

Dokumentation og integration

Samtalerne og dataen fra VitaComm kan overføres direkte til fagsystemet. Det hjælper til at sikre overholdelse af journaliseringspligten og frigiver en masse tid for medarbejderne, der ellers skulle bruge deres tid på at dokumentere. VitaComm fungerer som en integreret del af fagsystemet, hvor videosamtalerne initieres direkte fra – i stedet for at skal implementeres endnu et ”ekstra” system.

Alsidig

VitaComm er en alsidig løsning, der anvendes til mange forskellige borgergrupper og formål på tværs af kommunens forvaltninger. VitaComm understøtter kommunikationen med forvaltningernes ”fælles” borgere og bryder datagrænserne ned til fordel for samarbejdet omkring borgerne på tværs af forvaltningerne.

Implementeringsvenlig

VitaComms visuelle udtryk og principper for tilgængelighed gør at løsningen er let at tage i brug og ikke kræver undervisning af hverken medarbejdere eller borgerne i anvendelse af løsningen. Implementering er andet og mere end blot den tekniske løsning, men fordi at VitaComm er intuitiv og nem at samle op giver det en stor fordel ift. onboarding af både borgere og medarbejdere.